Wie kan bij ons terecht ?

Gepassioneerde wielrenners, triatleten en hardlopers die zich professioneel, verantwoord en met passie voor de sport willen laten omkaderen kunnen bij Jesse hun hart ophalen. Of bent u een beginner die zich goed wil laten omkaderen, voel u dan absoluut welkom! Sport is voortdurend in ontwikkeling, een goede planning maakt de basis van de prestatie en het bereiken van resultaat op elk niveau. Creativiteit en innovatie op basis van de wetenschap en een heel ruime ervaring op prof en amateurniveau in wielrennen, triatlon en duatlon leidt tot internationale successen in topwedstrijden en op (inter)nationale kampioenschappen. Maar laat ook de niet-professionele en recreatieve sporter het beste uit zichzelf halen! Persoonlijk contact is een van de pijlers van onze samenwerking, elke atleet staat persoonlijk in contact.

Onze atleten zijn hoofdzakelijk afkomstig uit Belgie en Nederland, maar ook gemotiveerde atleten uit Spanje tot Zweden en Griekenland zijn bij ons actief. Laat afstand dan ook geen rol spelen om je sportcarrière goed aan te pakken.

Ons doel is het laten slagen van jouw persoonlijke doelen rekening houdende met uw persoonlijke leefomstandigheden.

Professionele trainingsbegeleiding, rekening houdende met de leefomstandigheden van de atleet is voor atleten de sleutel tot hun succes.De balans tussen trainingsschema en extra-sportieve zaken moet er zijn. Bij ons bestaat er geen half werk, elke atleet kan dagelijks contact hebben bij eventuele onvoorziene omstandigheden. Alle schema’s zijn 100% individueel afgestemd op de noden van de atleet. Dit vermijdt blessures of andere ongemakken. Training is voer voor professionals, enkel dan krijg je het juiste resultaat.

Afgelopen jaren kozen diverse topatleten voor onze begeleiding met resultaat (zie referenties op internationale triatlon en duatlonkampioenschappen en doorstroming naar het profwielrennen).Maar ook tal van beginnende atleten konden met onze begeleiding doorgroeien tot een hoger niveau en het beste uit zichzelf halen op een verantwoorde manier.. Kom gerust langs voor een verkennend gesprek over het hoe en wat of voor een eerste lactaattest waar we nadien mee verder kunnen gaan!

Wie kan bij ons terecht? 

– De recreatieve wielrenner, triatleet of loper die op een verantwoorde manier zijn wedstrijden wil voorbereiden en zijn trainingstijd efficient wil invullen, met persoonlijk succes als resultaat!

– De competitieve wielrenner, duatleet, triatleet of loper die zijn grenzen wil verleggen en uit zijn tijd en mogelijkheden het beste wil halen. Dit met aandacht voor faciliteiten, gezin,…

– De Professionele wielrenner , duatleet, triatleet of loper die zijn carrière op een doordachte en toekomstgerichte manier wil aanpakken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s