Training

Run_Speed

Jesse Van Nieuwenhuyse is trainer, coach en inspanningsdeskundige van atleten en wielrenners op professioneel en amateurniveau, de atleet hoeft zich geen zorgen te maken of hij goed traint en of hij zal presteren. Daar zorgen we voor, met resultaten tot gevolg!  Een goede samenwerking en communicatie tussen coach en atleet doet de rest.  Als inspanningsdeskundige en high performance coach helpt hij je stap voor stap in je carrière vooruit.

De Verenigde Staten vlag icon - country flags
Vlag van het Verenigd Koninkrijk afbeelding en betekenis Verenigd  Koninkrijk vlag - country flags

As a trainer, coach and expert in performance of athletes and cyclists on pro and elite level gives you the right guidance. Step by step he moves your career to the top. With us there is no short-term vision, everything is done well-thought and with te specificity of that one athlete! Professionalism we carry on top.

We work with the TP software, a perfect platform for exchanging all trainingresults. Training is science, food for professional people.

The personal contact and passion we put into this collaboration is the key to the succes!
Our athletes train with powermeters and/or hartrate monitors. As a specialist on this topic Jesse Van Nieuwenhuyse enjoys putting energy into the effort.
At professional and top AG, training in the right zones with a powermeter is a must do.

One of our Professional riders could manage a bronze medal on the European champs Track cycling in the individual pursuit. (Daniel Crista -ROU)
Nederland vlag icon - country flags

Bij ons is de atleet aan het juiste adres, alles gebeurt goed doordacht met respect voor de eigenheid van de atleet en waar hij/zij naartoe wilt! De atleet moet blessurevrij en gezond presteren. Het doel dat coach en atleet voor ogen hebben is het uitgangspunt om aan de slag te gaan. De professionele consulting dragen we hoog in het vaandel. Hiervoor hebben we ook alle nodige apparatuur in eigen beheer, wat de follow-up voor onze atleten heel interessant maakt.Persoonlijke benadering en contact is een basispijler van onze samenwerking, daarvoor is een face tot face gesprek absolute noodzaak.
De atleet kan hierin zijn doelen en ambities uit de doeken doen, de coach zorgt dat die ambities worden waargemaakt. Die goalsetting moet realistisch en doordacht aangepakt worden.Hierna gaan we door middel van lactaattesting aan de slag om het trainingsplan aan te pakken. Dagelijkse mogelijkheid tot contact en bijsturing zorgt ervoor dat het doel altijd bereikt zal worden. Iedereen wordt bij ons op dezelfde manier benaderd. Zowel onze profatleten als amateurs en recreatieve sporters. Het enige dat je nodig hebt is enthousiasme om er samen iets van te maken!Atleten trainen bij ons met hartslagmeter en of powermeter. Zowel SRM, Powertab, als de meeste andere powermeters zijn compatibel met onze software.Het trainen op poweroutput is een meerwaarde in de topsport.Hiervoor wordt tevens gewerkt met de Trainingpeaks software, een meerwaarde op het vlak van gegevensuitwisseling en interne communicatie! Training is wetenschap, voer voor professionals!Het persoonlijke contact en passie is een van de sleutels om tot prestaties te komen, zonder dit contact kan er nooit het beste uit een atleet gehaald worden.

For almost 10years our group of athletes is one the most represented groups in the Ironman world championships, Hawaii with athletes from several nationalities. Several Full and Half irondistance victories in the past few years: we aim, shoot and win. (Sergio Bolado Noriega – ESP)

Training is about finding the right balance between load and reload, before hitting the bullseye!

Jesse Van Nieuwenhuyse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s